PROJEKTIRANJE


Bavimo se projektiranjem instalacija grijanja, hlađenja, ventilacije, plina, vodovoda i kanalizacije u zgradarstvu, tehnoloških instalacija za benzinske pumpe te uličnih i magistralnih plinovoda.

Kontinuirano pratimo razvoj tehnologije te se prilagođavamo zahtjevima investitora pazeći pritom na ukupnu raspoloživu cijenu investicije sa ciljem dobivanja sustava sa optimalnim omjerom investicijskih i eksploatacijskih troškova.

Težimo projektiranju sustava sa obnovljivim izvorima energije i implementiramo   tehnička rješenja s ciljem očuvanja okoliša (dizalice topline za iskorištenje topline tla, vode i zraka, sustavi za iskorištenje sunčeve energije, kotlovnice ne pelete i sječku, sustavi ventilacije sa maksimalnim povratom otpadne topline, skupljanje i korištenje kišnice itd).

Što se tiče ventilacije imamo iskustva projektiranja sustava komformne ventilacije za razne vrste građevina (zatvoreni bazeni, sportske dvorane, industrijske hale, proizvodne građevine, kafići, restorani, poslovne građevine itd.) kao i specifičnih sustava ventilacije (ventilacija čistih prostora).

Za benzinske pumpe izrađujemo projekte strojarsko-tehnoloških instalacija za istakanje goriva i ukapljenog naftnog plina. Po potrebi izrađujemo 3D crteže, posebice za velike kotlovnice, ventilo strojarnice, kompresorske stanice i sl.